Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #21 EfekanX dedi: Cidden farkedilir bir fark oluyorsa sizin söylediğinizi alalım hocam 3 kuruş fazla olsun o çok sıkıntı değil. Ram'lerde bir öneriniz varmı peki? Genişletmek için tıkla... Düzenleyip önerimi ekledim.
EfekanX dedi: Cidden farkedilir bir fark oluyorsa sizin söylediğinizi alalım hocam 3 kuruş fazla olsun o çok sıkıntı değil. Ram'lerde bir öneriniz varmı peki? Genişletmek için tıkla... Düzenleyip önerimi ekledim.
EfekanX Zeptopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #22 Maximum dedi: Düzenleyip önerimi ekledim. Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak parça alırsak bütçe artacağından sıkıntı olur :/
Maximum dedi: Düzenleyip önerimi ekledim. Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak parça alırsak bütçe artacağından sıkıntı olur :/
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #23 EfekanX dedi: Hocam ek olarak parça alırsak bütçe artacağından sıkıntı olur :/ Genişletmek için tıkla... Gerekirse bir yerden çıkar hocam bir sekilde o parayı ama halihazırdakk RAM'leri tercih etme. Pişman olmama şansın çok düşük.
EfekanX dedi: Hocam ek olarak parça alırsak bütçe artacağından sıkıntı olur :/ Genişletmek için tıkla... Gerekirse bir yerden çıkar hocam bir sekilde o parayı ama halihazırdakk RAM'leri tercih etme. Pişman olmama şansın çok düşük.
EfekanX Zeptopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #24 Maximum dedi: Gerekirse bir yerden çıkar hocam bir sekilde o parayı ama halihazırdakk RAM'leri tercih etme. Pişman olmama şansın çok düşük. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam ben bi düşüneyim
Maximum dedi: Gerekirse bir yerden çıkar hocam bir sekilde o parayı ama halihazırdakk RAM'leri tercih etme. Pişman olmama şansın çok düşük. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam ben bi düşüneyim