Benim pek bilgim yok ama windforce kötü diyolarRyzen 5 5600x : sistem
İ5 12400F : sistem
2. el birşeyler almayı planlamıyorsan piyasaya göre fiyatları gayet ideal işlemciyide kendin karar verirsin diye 2 sistemide attım bana kalırsa intel daha mantıklı ama senin seçimin tabi.
şuan vatanda sistemler diğer sayfalara göre bir tık daha ucuz benim attıklarımı almayacaksan bile şuan vatandan sistem bakman çok daha mantıklı olur.
evet maalesef herkes birşeyler söylüyor ama dediğim gibi piyasada bu civarda şuan galaxtan başka marka ekran kartı satmıyolar emin ol bunu alıpta pişman olacağını düşünmüyorumBenim pek bilgim yok ama windforce kötü diyolar
Bir iki tane şeyi değiştirdim 1-2 hafta içinde 30k ya bunu alıcam inşallah zamlanmaz.1 hafta önce aldım bütçe yükseltip RAM'i 32 yapıp alabilirsen güzel sistem.INTEL I5 14400F - RTX 4060 TI 8G - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX 4060 TI 8G - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.