20-25 bin TL bütçe ile nasıl bir laptop alınmalı?

Hocam şu an size verebileceğim en net tavsiye Monster'dan uzak durmak kısaca sebebi ise ürün hakkında normalden fazla şikayet var, forumda sorsanız çoğunlukla benim dediğim gibi yanıt alırsınız Monster yerine Lenovo, ASUS bulabilirseniz Alieanware gibi sağlam markaları tercih etmenizi öneririm en kötü Monster almayın gerekirse masaüstü alın o derece diyorum iyi sosyaller.

Keşke Alienware olsa bu bütçede. Çok güzel cihazlar.

Bunun derdi ne hocam attığım Abra için Kron k ısınma sorunu var diyorlar.

Hocam fiyat olarak bu dönemde 30kdan 22kya düşmüş o yüzden kafamı kurcalamadı değil ama biraz daha araştırma yapmam gerekli galiba çok fazla da anlamıyorum o yüzden önerin varsa çok güzel olur.

Hocam fiyat olarak bu dönemde 30kdan 22kya düşmüş o yüzden kafamı kurcalamadı değil ama biraz daha araştırma yapmam gerekli galiba çok fazla da anlamıyorum o yüzden önerin varsa çok güzel olur.
Şöyle söyleyeyim, o cihaz 16-17K olsun gene alınmaz. Önerdiğim cihazdaki işlemci de ekran kartı da çok daha iyi.

Sadece soğutma konusunda zayıf. Bazı kasalarında hala CPU 100 dereceleri görüyor oyunda. Kaliteli bir macun kullansalar çözerler. Kasaları çok estetik ve kaliteli.

Evet tasarımlarını harbi çok iyi yapıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…