20-25 bin TL ekran kartı önerisi

İzmirli3535

Hectopat
Bilgisayar toplayacağım parça parça. Başlıkta da yazdığı gibi 20-25kekran kartı önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Palit 4070 Super Sinerji bilgisayarda 24500 TL'ye var.

Bilgisayar toplayacağım parça parça. Başlıkta da yazdığı gibi 20-25kekran kartı önerilerinize açığım.

Parça parça toplaman mantıklı olmaz hatta saçma bir tane seçersen darboğaz yeme ihtimalin olur. Ama diyorsan yok illa böyle toplayacağım 16 GB diye Radeon 6800 XT öneririm

amd

Diğer parçaları bilmeden bir şey diyemem tavsiyem hazır sistem almak ama eğer toplama alacağım diyorsanız RTX 4070 Super Alabilirsiniz ya da RX 7800 XT ikinci bulursanız RTX 4070 Ti Super falan alın

Hocam pc için butçe nedir monitör dahil mi?

AMD olarak şu ikisini önerirdim (hangisi bütçene uygun geliyorsa onu al)

NVIDIA olarak bunu

Hocam Nitro 7800 alacaksanız bin lira daha ekleyip bunu almanızı öneririm

Hocam ürünün başında MSI, ASUS değil de senin attığın ürünün markası Gainward gibi markalar sorun cıkarma anlamında problem yapmıyor sanırım önerdiğinize göre o zaman MSI, ASUS daha pahalı olmasının içeriğinde marka pahalılıgının payı daha fazla sanırım.

Parça parça toplaman mantıklı olmaz hatta saçma bir tane seçersen darboğaz yeme ihtimalin olur. Ama diyorsan yok illa böyle toplayacağım 16 GB diye Radeon 6800 XT öneririm

amd
Hocam şu anda hepsini tektede alabilirim ama elimdepara kalmıyor genciz parada lazım bir yandan o yüzden en pahalısından başladım ufak ufak toplamaya.

Diğer parçaları bilmeden bir şey diyemem tavsiyem hazır sistem almak ama eğer toplama alacağım diyorsanız RTX 4070 Super Alabilirsiniz ya da RX 7800 XT ikinci bulursanız RTX 4070 Ti Super falan alın.

Ekran kartından başlayıp konu aça aça toplamayı planlıyorum hocam aman aman acelemde yok açıkçası.

Hocam PC için bütçe nedir monitör dahil mi?

Hocam şu anda 60k ama ileriki zamanlarda daha da artar diye düşünüyorum ama parçalara zam gelme olayı var, monitörüm var şu an o dahil değil ekstra ekipmanda alacağım mouse, kulaklık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…