20-25 bin TL FPS oyunları için hazır sistem önerisi

Önerileriniz için çok teşekkürler.Bu ürün nasıl sizce?

Ürün hakkında pek bir bilgim yok maalesef ama Casper olduğunu vurgulamakta fayda var, çok tercih edilen bir marka değil.

Merhaba. Önerdiğiniz MSI G244F ve Lenovo Legion R25i-30 modelleri arasından tercihiniz hangisi olurdu?

Güncel fiyatları göz önünde bulundurarak söylüyorum Legion olan model aradaki 500 liraya değer bir ürün.

Dostum bu sistemi aldım hatta şu an onunla yazıyorum. Yardımın için çok teşekkür ederim çok sağlam çalışıyor hiçbir sıkıntı yaşamadım. İlk başta siteden dolayı biraz güvensizlik yaşadım, yorumlar vs çok olumsuz fakat siparişi gidip kendim mağazadan aldım 1 haftadırda kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. Çok teşekkürler yardımın için. Denemek için istediğim bir oyun vardı Days Gone onu indirdim ve oynuyorum sorunsuz şekilde. Bir sorum daha olacaktı monitörüm çok eski onu henüz yenileyemedim birkaç aya onu da yenileceğim 60Hz. Days Gone son ayarlarda 110 FPS falan alıyorum fakat G-SYNC açınca FPS 60'a düşüyor bunun nedeni monitörle mi alakalı ya ada nasıl kullanmalıyım acaba?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. AMD ekran kartı kullandığım için G-SYNC hakkında çok bilgim yok o yüzden forumda "Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları" bölümünde sorunuza yönelik konu açabilirsiniz. G-SYNC FPS'i monitörün Hz oranına göre düşürüyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…