20-25 bin TL laptop önerisi

Bütçe
25000
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: EVGA RTX 2070 SUPER BLACK GAMING / Anakart: Asus PRIME B450M-K II / RAM: PNY XLR8 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 / HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM / SSD: Adata XPG SX8100 512GB
Isınma problemi ve kronik problemleri olmayan bir cihaz arıyorum. Oyun olarak CS2'yi rahat bir biçimde oynatması yeterli. Eğer hiçbir şekilde kaçmayacak bir fırsat değilse bütçeyi aşmaması gerekiyor.

Isınma problemi ve kronik problemleri olmayan bir cihaz arıyorum. Oyun olarak CS2'yi rahat bir biçimde oynatması yeterli. Eğer hiçbir şekilde kaçmayacak bir fırsat değilse bütçeyi aşmaması gerekiyor.
RAM takviyesi ile alabilirsiniz. Hiçbir kronik sorunu yoktur.

Bir de şu var ama LOQ daha iyi;

8 GB RAM eklemeni tavsiye ediyorum yoksa çok drop yersin CS 2 de.

RAM takviyesi nasıl yapılıyor? Ben almayacağım bir kız arkadaşım sipariş edecek şehir dışında kendisi o yüzden sorun olabilir. Ve eğer varsa aynı seviyelerde RAM takviyesi olmadan alınabilecek 16 GB bir laptop önerebilir misiniz?

RAM takviyesi ile alabilirsiniz. Hiçbir kronik sorunu yoktur.

RAM yükseltilmiş hali bu laptoptan iyi midir ona göre bütçesini zorlatıcam incelemelerini bayağı beğenmiştim bu laptopun. Son olarak Akakçe'de PttAVM gibi yerlere güvenilip alınır mı?

Son düzenleme:
RAM takviyesi nasıl yapılıyor? Ben almayacağım bir kız arkadaşım sipariş edecek şehir dışında kendisi o yüzden sorun olabilir. Ve eğer varsa aynı seviyelerde RAM takviyesi olmadan alınabilecek 16 GB bir laptop önerebilir misiniz?

RAM yükseltilmiş hali bu laptoptan iyi midir ona göre bütçesini zorlatıcam incelemelerini bayağı beğenmiştim bu laptopun. Son olarak Akakçe'de PttAVM gibi yerlere güvenilip alınır mı?
Alınır.

PTTAvmden hiçbir şey alınmaz.
Ram takviyesi çok basit bir işlem 5 dakika bile almaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı