20-25 bin TL monitörlü sistem önerisi

Anladım hocam 4060 çok ısıtıyor işlemciyi filan. İstatistiklere göre 3060'lı sistem mi almam lazım 4060'lı mı sizce? İkisi de 4 4'lük değil yani.

Evet hocam, çok güzel bir sistem. Bu fiyata en iyisi bu herhalde.
İkisi de sistemi ısıtan ekran kartları değiller. İkisi de ısınmıyor zaten, giriş-orta seviye ekran kartları.

Yok hocam bütçem şu anda attığınız ve monıtor için yetiyor acaba attığınız ürünlerde karne kampanyası olur mu onu merak etttim olmazsa bunlara dönecektim.

Kampanya işini bilemeyeceğim maalesef ama genelde indirim yapıyorlar. Ama işte Türkiye'de indirim diye bindirim yapıyorlar fiyatını şişirip sonra indirim yapmış gibi davranıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de sistemi ısıtan ekran kartları değiller. İkisi de ısınmıyor zaten, giriş-orta seviye ekran kartları.

Anladım, sağ olun hocam.

Kampanya işini bilemeyeceğim maalesef ama genelde indirim yapıyorlar. Ama işte Türkiye'de indirim diye bindirim yapıyorlar fiyatını şişirip sonra indirim yapmış gibi davranıyorlar.

Evet maalesef öyle hocam, yapacak bir şey yok şu anlık.

ModArt-X17 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bu sistem nasıl hocam?

Sistem olarak bunu. Monitör olarak da Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alırsınız hem bütçeyi aşmazsınız hem de güzel kombinasyon olur.

Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu nasıl peki hocam?

ModArt-X17 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM peki bu sistem nasıl hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı