PC toplamak istiyorum. Ama bu konuda çok bir bilgim yok. 20-25 Bin TL bütçem var biraz zorlarsak 30 Bin TL olabilir. Monitör dahil bir sistem arıyorum. Monitöre 5 Bin TL bütçe yeterli olur herhalde. Genel olarak oyun oynarım, video/film izlerim, ders falan çalışırım bazen yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum
CYBER-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
CYBER-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
Hocam peki işlemci ile ekran kartı darboğaz olmaz değil mi? Birde işlemci güçlü bir işlemci değil mi? AMD'nin yeni çıkardığı işlemciler olarak biliyorum.
Hocam peki işlemci ile ekran kartı darboğaz olmaz değil mi? Bir de işlemci güçlü bir işlemci değil mi? AMD'nin yeni çıkardığı işlemciler olarak biliyorum.