O Onurin Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 50 Makaleler 1 28 Nisan 2025 #1 50 inc üzeri Smart TV almayı düşüyorum. Geçişleri ve uygulamada kasmayan fiyat performans olan aile TV'si olarak kullanılacak.
50 inc üzeri Smart TV almayı düşüyorum. Geçişleri ve uygulamada kasmayan fiyat performans olan aile TV'si olarak kullanılacak.
Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.065 Çözümler 3 28 Nisan 2025 #2 Hocam beyaz eşya mağazasında çalışan birisi olarak diyorum. Kesinlikle Samsung, Philips ve LG markalarından birini alın.
Hocam beyaz eşya mağazasında çalışan birisi olarak diyorum. Kesinlikle Samsung, Philips ve LG markalarından birini alın.
O Onurin Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 50 Makaleler 1 28 Nisan 2025 #3 Gokhan Bird dedi: Hocam beyaz eşya mağazasında çalışan birisi olarak diyorum. Kesinlikle Samsung, Philips ve LG markalarından birini alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Gokhan Bird dedi: Hocam beyaz eşya mağazasında çalışan birisi olarak diyorum. Kesinlikle Samsung, Philips ve LG markalarından birini alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim