20 - 25 bin TL telefon önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
İyi forumlar. Eskiden teknolojiyi çok takip ederdim ama eskisi gibi takip edemiyorum. O yüzden sizlere sormak istedim.

Telefondan beklentim toza suya dayanıklı olması, oyun konusunda okey vs. yani basit oyunlar oynatacak ve video izleyeceğim. Bunların dışında sağlam bir ekran koruma ve pil kullanım süresinin yüksek olmasını istiyorum.

Bu fiyat segmentinde önerebileceğiniz bir telefon var mı?

İyi forumlar. Eskiden teknolojiyi çok takip ederdim ama eskisi gibi takip edemiyorum. O yüzden sizlere sormak istedim.

Telefondan beklentim toza suya dayanıklı olması, oyun konusunda okey vs. yani basit oyunlar oynatacak ve video izleyeceğim. Bunların dışında sağlam bir ekran koruma ve pil kullanım süresinin yüksek olmasını istiyorum.

Poco F6

Samsung Galaxy S23 FE

İyi Sosyaller. Eskiden teknolojiyi çok takip ederdim ama eskisi gibi takip edemiyorum. O yüzden sizlere sormak istedim.

Su toz demeseniz Honor 200 çok güzel olurdu ama S23 FE daha uygun. Tek sorunu pili üzer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı