20-25 bin TL telefon önerisi

Bütçe
20.000-25.000₺

slydvl

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar, iyi günler dilerim. Yazın kazanacağım bir miktar parayla bir telefon almak istiyorum. Bayağı araştırmama rağmen bir türlü doğru düzgün bir telefon bulamadım. Aradığım cihaz depolaması fazla donma kasma olmayan günlük kullanımda rahatça işimi gören kamerasının iyi, oyunlarda da işlemcinin iyi ama ahım şahım olmasına gerek olmayan bir performans vermesini istediğim kısaca 1 günü rahatça çıkarabileceğim bir cihaz. Her türlü öneriye açığım şimdiden çok sağ olun.
Kafamda olan birkaç model olarak: A56 5G.
S24FE POCO X7 Pro.

Selamlar, iyi günler dilerim. Yazın kazanacağım bir miktar parayla bir telefon almak istiyorum. Bayağı araştırmama rağmen bir türlü doğru düzgün bir telefon bulamadım. Aradığım cihaz depolaması fazla donma kasma olmayan günlük kullanımda rahatça işimi gören kamerasının iyi, oyunlarda da işlemcinin iyi ama ahım şahım olmasına gerek olmayan bir performans vermesini istediğim kısaca 1 günü rahatça çıkarabileceğim bir cihaz. Her türlü öneriye açığım şimdiden çok sağ olun.
Kafamda olan birkaç model olarak: A56 5G.
S24FE POCO X7 Pro.
S24 FE çok fazla ısınma şikayeti alıyor fakat yeni bir yazılım güncellemesiyle düzelmesini umuyorum. POCO X7 Pro'da ise şebeke sorunu var. Arkadaşım 2 gün önce PUBG sevgisinden X7 Pro aldı. Şebekesi gidip geliyor ve bu durumdan çok şikayetçi.

S24 FE çok fazla ısınma şikayeti alıyor fakat yeni bir yazılım güncellemesiyle düzelmesini umuyorum. POCO X7 Pro'da ise şebeke sorunu var. Arkadaşım 2 gün önce PUBG sevgisinden X7 Pro aldı. Şebekesi gidip geliyor ve bu durumdan çok şikayetçi.
Zaten kafamdaki karışıklığın sebebi budur, iyi açıkladınız.

X7 Pro emin ol daha cok isiniyor. Her tarafi sorunlu bir cihaz. Sebeke sorunu sadece sorunlarindan birisi. Islemci mimarisi sorunlu ve alisilmisin disinda. Big small mimarisine uymuyor. Kucuk verimlilik cekirdekleri yok ve butun cekirdekleri buyuk cekirdekler. Bu cekirdekler evet verimli ama yinede standart mimarideki islemcilerden verimsiz kaliyor ve ayni zamanda isiniyor bu yuzden pek atabil degil. Kamera ve batarya sorunlarida var cihazin ayni zamanda. Yazilim olarak ise cidden rezalet Samsungun yaninda. Malzeme kalitesi ve isciligi soylemiyorum bile. Herhangi bir POCO'nun icini acarsaniz o rezil isciligi gorursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı