20-25 bin TL'ye çizim ve not almak için tableti önerisi

GloomyPug

Hectopat
Selamlar hem cizim icin hem de yks/universite notlari icin tablet almayi dusunuyorum. Basta grafik tablet dusunmustum ama fiyat makul gelirse normal tabletlere de kayabilirim. IPad'ler cok pahali ve kalemi ekstradan almak gerekiyor. Xppen'in sitesinde ekranli tabletler vardi onlarda istedigim seyleri yapabiliyor muyum? Onun disinda en cok neyi onerirsiniz? Bütçem 20-25'i bulabilir diye tahmin ediyorum. Onceliklerim çizim>ders>dizi.

Selamlar hem cizim icin hem de yks/universite notlari icin tablet almayi dusunuyorum. Basta grafik tablet dusunmustum ama fiyat makul gelirse normal tabletlere de kayabilirim. IPad'ler cok pahali ve kalemi ekstradan almak gerekiyor. Xppen'in sitesinde ekranli tabletler vardi onlarda istedigim seyleri yapabiliyor muyum? Onun disinda en cok neyi onerirsiniz? Bütçem 20-25'i bulabilir diye tahmin ediyorum. Onceliklerim çizim>ders>dizi.

Tab S9 Magic Pad 2 belki Tab S10+.
iPad Air ekran olarak çok geride bunlardan. Sizin içinde güç önemli değil gibi. Bu üçü işine yarayacaktır.

Tab S10 Plus en iyi seçenek gibi duruyor eğer Apple istiyorsanızda öğrenci indirimi yazarak dediğim modele ulaşabilirsiniz.

Hocam bahsettiğiniz çizim tableti harici monitör işlevi görüyor yani bilgisayarınıza bağlamanız gerek. Öyle normal bir tablet gibi kullanamıyorsunuz. Tablet için ise Tab S10 Plus bence en iyi seçenek gibi. Bende çizim tableti var ve laptopum ile kullanıyorum seninle aynı amaç için. Benim işimi gayet görüyor. Tek sıkıntısı çok taşınabilir değil.

Tab S9 Magic Pad 2 belki Tab S10+.
iPad Air ekran olarak çok geride bunlardan. Sizin içinde güç önemli değil gibi. Bu üçü işine yarayacaktır.

Magic Pad 2 göz için en konforlusu ama gördüğüm kadarıyla aralarındaki en çok OLED yanığı şikayeti alan cihaz.

Eğer göz hassasiyetiniz varsa Samsung cihazlarını pek önermiyorum. Telefon belki idare edilebilir ama tablet ekranına uzun süre bakacağınız için hassasiyetiniz varsa ağrı yaşayabilirsiniz. Bu durumda MagicPad 2 veya iPad daha iyi bir tercih olur. Eğer böyle bir hassasiyetiniz yoksa hepsini deneyip içinize sineni alabilirsiniz hepsi taş gibi cihazlr

Magic Pad 2 göz için en konforlusu ama gördüğüm kadarıyla aralarındaki en çok OLED yanığı şikayeti alan cihaz.

Eğer göz hassasiyetiniz varsa Samsung cihazlarını pek önermiyorum. Telefon belki idare edilebilir ama tablet ekranına uzun süre bakacağınız için hassasiyetiniz varsa ağrı yaşayabilirsiniz. Bu durumda Magic Pad 2 veya iPad daha iyi bir tercih olur. Eğer böyle bir hassasiyetiniz yoksa hepsini deneyip içinize sineni alabilirsiniz hepsi taş gibi cihazlr.

OLED yanığı illa olur bence. Göz hassasiyeti varsa özellikle belirtirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı