20-25 bin TL'ye laptop önerisi

Griffinn

Hectopat
Kendim için hem Rust oynayabileceğim hem de After Effects programından sıkıntısız bir şekilde edit yapabileceğim bir laptop istiyorum. 20-25k arası marka takıntım yok isteklerimi karşılaması yeterli.

Kral eğer çok fazla seyahat etmiyorum,bana performans lazım falan dersen,en iyisi masaüstü topla.Hem ileri dönük olarak yükseltme seçeneği hemde fiyat/performans oranı var.

Kral eğer çok fazla seyahat etmiyorum,bana performans lazım falan dersen,en iyisi masaüstü topla.Hem ileri dönük olarak yükseltme seçeneği hemde fiyat/performans oranı var.
masaüstü bilgisayarım var zaten o yüzden laptopa pek ihtiyacım yok ama iste dısarda bir kafede falan oturmak isterim yanımda taşırım diye istiyorum

Kendim için hem Rust oynayabileceğim hem de After Effects programından sıkıntısız bir şekilde edit yapabileceğim bir laptop istiyorum. 20-25k arası marka takıntım yok isteklerimi karşılaması yeterli.
Bu fiyat bandında 16gb ramli rtx2050'li bir bilgisayar rahatlıkla bulunur
fikir olsun diye bütçenizin sınırında şu modele de göz atabilirsiniz. SSD biraz az kalabilir ama 144 hz, 3050'li canavar gibi görünüyor. Monster da bir seçenek, ömür boyu bakımı ücretsiz. 6 ayda bir gönderip bakım yaptırabilirsiniz. (Not: AMD'den pek anlamadığım için intel tarafında yorum yaptım. AMD tarafında durum nasıldır bilmiyorum)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı