Kendim için hem Rust oynayabileceğim hem de After Effects programından sıkıntısız bir şekilde edit yapabileceğim bir laptop istiyorum. 20-25k arası marka takıntım yok isteklerimi karşılaması yeterli.
Kral eğer çok fazla seyahat etmiyorum,bana performans lazım falan dersen,en iyisi masaüstü topla.Hem ileri dönük olarak yükseltme seçeneği hemde fiyat/performans oranı var.
Kral eğer çok fazla seyahat etmiyorum,bana performans lazım falan dersen,en iyisi masaüstü topla.Hem ileri dönük olarak yükseltme seçeneği hemde fiyat/performans oranı var.
Kendim için hem Rust oynayabileceğim hem de After Effects programından sıkıntısız bir şekilde edit yapabileceğim bir laptop istiyorum. 20-25k arası marka takıntım yok isteklerimi karşılaması yeterli.
ACER Nitro 5 Nh.qfjey.00a-16 I5 12450h 16gb 256gb Ssd Rtx3050-4gb Freedos 144hz 15.6" Taşınabilir Bi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
fikir olsun diye bütçenizin sınırında şu modele de göz atabilirsiniz. SSD biraz az kalabilir ama 144 hz, 3050'li canavar gibi görünüyor. Monster da bir seçenek, ömür boyu bakımı ücretsiz. 6 ayda bir gönderip bakım yaptırabilirsiniz. (Not: AMD'den pek anlamadığım için intel tarafında yorum yaptım. AMD tarafında durum nasıldır bilmiyorum)
Ram yükseltmesi yapmak 800 TL tutuyor cihazı ram kapasitesine göre değerlendirmeyin, bu sizin tercihiniz. Önemli olan gömülü parçalar
Bu fiyata bu kasa kalitesini ve 6 GB 3050 bulamıyorsunuz. 4 GB vRam artık yetersiz