rysvetreni
Centipat
Daha fazla
Bu fiyatlarda cok secenegim olmadigini biliyorum ancak benim isteklerimi karsilayacagini dusunuyorum. Ben sadece Valorant ve CS gibi oyunlar oynuyorum. Cyberpunk gibi ekran kartini cok yoracak oyunlar oynamadigim icin sorun cikacagini zannetmiyorum. Hazir sistem almayi düşündüm ancak butun hepsi DDR4 gibi gordum ve yurt disinda yasadigim icin butun parcalari alip kasayi almamayi dusunuyorum. Eğer hazir sistem atarsaniz sorun degil kargo ile kasayi da alabilirim ancak yasadigim yerde kasa zaten ayni fiyat. Dolayli olarak oneri yaparsaniz cok sevinirim. Monitor olarak 165Hz veya 240Hz monitor alacagimdan dolayi CS ve Valorant'ta mid ayarlarda 300-350FPS alan bir sistem bile olsa benim icin yeterli
Onerilerinizi bekliyorum. Fiyat olarak ne kadar indirebilirsek benim için o kadar iyi olur. Tercihen 20 bin alti ama o fiyatlarda kasa yok gibi
Arkadaslarim DDR4 alma ileride satamazsin ve yukseltme de yapamazsin bütçen oldugunda dediler. Dolayli olarak DDR5 ama butun parcalari DDR5 olan degil anakart gibi seyleri yeni model olan ve ileride guncelleyecegimde parcalari destekleyecek olan bir sistem istiyorum. Eğer bu fiyatlara 250-300FPS ancak alirsin derseniz Valorant ve CS icin, o zaman 165Hz monitor alirim yine sorun cikmaz gibime geliyor. Söylediğim bütçeye monitör dahil değildir, sadece kasa için ayırdığım miktar o.