20-25 bin TL'ye telefon önerisi

visuarnie

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci..
Ben aslında 3 telefon arasında kaldım: POCO X7 Pro, POCO F6, Samsung Galaxy S23 FE. POCO X7 Pro'nun işlemcisi güçlü ama MediaTek olduğu için almak istemiyorum, fazla ısınır diye. POCO F6 daha makul geldi, işlemcisi daha düşük ama Snapdragon. S23 FE'nin ise sadece tasarımı hoşuma gitti. Yani açıkçası bataryası iyi gitsin ve oyun oynarken çok sorun çıkarmasın; telefonda kamera olmasa bile olur. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aslında 3 telefon arasında kaldım: POCO X7 Pro, POCO F6, Samsung Galaxy S23 FE. POCO X7 Pro'nun işlemcisi güçlü ama MediaTek olduğu için almak istemiyorum, fazla ısınır diye. POCO F6 daha makul geldi, işlemcisi daha düşük ama Snapdragon. S23 FE'nin ise sadece tasarımı hoşuma gitti. Yani açıkçası bataryası iyi gitsin ve oyun oynarken çok sorun çıkarmasın; telefonda kamera olmasa bile olur. Sizce hangisini almalıyım?

S24 FE niye düşünmüyorsunuz?

Daha önce görmemiştim siz yazınca bir göz attım. X7 Pro ile aralarında çok bir fark yok gibi ama 4 bin TL fiyat farkı var.

Daha önce görmemiştim siz yazınca bir göz attım. X7 Pro ile aralarında çok bir fark yok gibi ama 4 bin TL fiyat farkı var.

X7 Pro oyuna dayalı bir telefon. S24 FE ise çoğu alanda daha iyi diyebilirim. Özellikle arayüz olarak. Amacınıza göre seçmeniz en mantıklısı olacaktır.

Beni 2 3 sene götürmesi gerekiyor açıkçası amaç sadece oyun değil.

Ek olarak X7 Pro ile aralarında nasıl 4K var onu çözemedim ithalatçı garantisi olan satıcıları tercih etmeyin.

Fiyata siz söyleyince kaba taslak bakmıştım.

Oyunu sadece zaman öldurmek için oynarım mantıklı olan S24 FE gibi gözüküyor o zaman.

Beni 2 3 sene götürmesi gerekiyor açıkçası amaç sadece oyun değil.

Fiyata siz söyleyince kaba taslak bakmıştım.

Oyunu sadece zaman öldurmek için oynarım mantıklı olan S24 FE gibi gözüküyor o zaman.

S24 FE hem uzun süre güncelleme garantisi ile hem de her yönden iyi olmasıyla günlük kullanımda daha çok işinizi görecektir hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı