20-25 kişilik kavga

Ustam sen ne yaptın .Yok olan zaten Azerbeycanda olduda yani aynı diyebiliriz çünkü aynı şey.Muşta falan benlik değil be başkan .
Okula her sivil gidene kızlar baksaydı şimdi Leonardo Dicaprio olmuştum, vay be.
Sonuçta üstünde normal kiyafet olduğu için ister istemez dikkat çekiyorsun.Zaten görüş alanında ben kaldığım için hedefde ben seçildim
Bu arada tavsiyyen için sağol başkan

Arkana bakmadan kaçacaksın, yanında şunu taşı bunu taşı gibi tavsiyeler yanlış, yanında emanet taşıyan insanların bir anlık öfkesi ile ülke çığırından çıktı zaten. Hiçbir şey ailenize gidecek kötü haberden daha kötü olamaz. Dolayısı ile alttan alıp gerekiyorsa arkanıza bile bakmadan kaçacaksınız. Bugün nasıl kaçtı ama diye dalga geçerler 5 yıl sonra bulundukları durumdan utanç duyarlar, hoş duymasalar da siz de zaten bir şey kaybetmezsiniz.

Başkan anlatmaya çalıştım zaten amma bu adamlar laftan anlamıyor ya gideceksin yada dövüşeceksin başka yol yok.
Haklısın dostum alay etmeleri beni rahatsız etmez zaten.Kaçmak alay konusu değil asıl alay konusu 25 kişinin bir kişinin üstüne gelmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…