20-25bin TL arası monitör dahil sistem önerisi

Monitör olarak yukarıda atılan AOC monitör şu an alınması gereken bir monitör.
2 gün evvel konuyu açaydın: PCH-AIM / RYZEN 5 7500F / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 5600MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI 17000TL idi.
MAMİBESS / RYZEN 5 7500F / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHZ DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYAR performanstan feragat edip ileriye dönük yatırım yapılması taraftarıyım.
Gerekirse 2.elde temiz RX 7700XT için ekran kartınızın üzerine bütçe koyun.

AOC olanı ben atmıştım zaten 4k altına alabileceğiniz en iyi monitör. 300 lira daha verip Gıgabyte alınırsa daha iyi olur.
Aa aynısıymış, tamam teşekkür ederim. Kasa sanırım bu en iyisi şu an bir arkadaş da bunu önermişti

Açıkçası arkadaş için açtım gönderiyi o kadar oyun oynayan birisi değil büyük ihtimal birkaç ay oynar sonra sıkılır nadiren oynar bu yüzden.

Eğer bütçe yetiyorsa bende 7500F olan sistemi öneririm. Bütçeye yettirmek için 4060'lı sistem attım.

Bütçeyi artırmam mümkün değil şu an

O halde attığım sistem fazlasıyla işinizi görecektir.

Açıkçası arkadaş için açtım gönderiyi o kadar oyun oynayan birisi değil büyük ihtimal birkaç ay oynar sonra sıkılır nadiren oynar bu yüzden.

Bence ileride bilgisayarı upgrade yapmak için attığım 7500F sistem iyidir. He tabii ki %10-15 arası performans kaybı olur, ama ileride upgrade için tekrardan bir sistem parası ayırmayacağı için daha Flex durumda olur.

Bütçeyi artırmam mümkün değil şu an.

Dediğim sistem için bütçe çıkması şart. Öteki türlü 1-2 yıl sonra bir sistem parası daha ayırmak zorunda kalacak. Bu şekilde tek ekran kartı için ayıracak. O da ona en azından o dönem için 300-500 dolar cepte kalması demek.
Kaldı ki arttıracağı olsa olsa 1000 lira olacak.

Hocam pek oyun oynayan birisi değil diyor. Ne gerek var?

Hocam pek oyun oynayan birisi değil diyor. Ne gerek var?

Hocam türkiyedeyiz. Artık aldığınız bir çikolatanın yarın fiyatı aldığınızın 2 katına çıkabilir. 1 hafta sonrasına bile kalsa attıklarımı bile alamayabilir.
Dediğim için çıkması gereken 500TL'yi çıkıp alması her türlü onun yararına olur.
500TL ile ne zengin ne fakir olursunuz. 20 dolar bile değil.

Peki kullanmayacağı bir şey için neden fazladan para harcasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…