20-25bin TL bütçeye sistem önerisi

beroc

Decapat
Daha fazla  
Selamlar yukarıda gördüğünüz gibi ortalama 20-25k civarında bir sistem almak istiyorum kurulu geldiği sürece hazır/toplama fark etmez benim için ama monitör ve klavyede alacağım için buradan biraz feragat etmem lazım. Benim düşündüğüm bir PC'nin görselini bırakıyorum aşağıya. (Bu arada monitör/klavye önerisini de açığım klavye olarak G213 düşünüyorum.)

1723063193132.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın sistem iyi. AMD düşünürsen bu sisteme de göz atabilirsin.

DLSS için NVIDIA istiyordum aslında ama AFMF 2'den sonra AMD'de düşünülebilir bakacağım hocam teşekkürler.

Attığın sistem iyi. AMD düşünürsen bu sisteme de göz atabilirsin.
Attığınız sistem gayet iyi hocam bende diğerine bakılmamalı bile.

Kanka bu sistemle çok kaliteli bir PC / monitör / ekipman toplaması yapamazsın. Sana verdiğim öneriyi beğenmezsen aklında bulundur. Ayrıca düşündüğün sistem bu fiyat için en iyi seçenek bence.

Kanka bu sistemle çok kaliteli bir PC / monitör / ekipman toplaması yapamazsın. Sana verdiğim öneriyi beğenmezsen aklında bulundur. Ayrıca düşündüğün sistem bu fiyat için en iyi seçenek bence.

17k'ya bu sistem var hocam eğer ekipmana daha fazla bütçe ayırmak istiyorsa en mantıklısı bu. Ayrıca attığınız sistem özelliklerine göre aşırı pahalı o ne öyle ya.

17K'ya bu sistem var hocam eğer ekipmana daha fazla bütçe ayırmak istiyorsa en mantıklısı bu.

En beğendiğim ve sevdiğim ekip İtopya'dan baktım bayağı güzel bir servis sunuyorlar. Diğer sitelere çok bakmadım. Attığınız sistem de bayağı iyi fakat yine kalan para ile iyi ekipmanlar alınmaz. Monitör, klavye, fare, kulaklık, mouse pad falan. Eğer ekipmanları da kaliteli almak isterse bence 40.000 toplam bütçesi olması gerek. Eğer 25.000'e bunları sığdırmak istiyorsa 10.000TL'lik bir bilgisayar falan alması lazım bu devirde bu paraya kaliteli sistem var mı bilmiyorum.

En beğendiğim ve sevdiğim ekip İtopya'dan baktım bayağı güzel bir servis sunuyorlar. Diğer sitelere çok bakmadım. Attığınız sistem de bayağı iyi fakat yine kalan para ile iyi ekipmanlar alınmaz. Monitör, klavye, fare, kulaklık, mouse pad falan. Eğer ekipmanları da kaliteli almak isterse bence 40.000 toplam bütçesi olması gerek. Eğer 25.000'e bunları sığdırmak istiyorsa 10.000TL'lik bir bilgisayar falan alması lazım bu devirde bu paraya kaliteli sistem var mı bilmiyorum.
Abartmayın hocam isterseniz adam sadece monitör ve klavye alacağını söylemiş. Sistemi 17k'ya alsa diğerleri için fazlasıyla para kalıyor.

Kulaklık ve mouse var zaten monitör ve klavye eksik zorunlu ekipmanlardan.

Kulaklık ve mouse var zaten monitör ve klavye eksik zorunlu ekipmanlardan.

Anladım. O zaman fena olmayan bir sistem bulursun. Konuda bayağı öneri var. İyice araştır sana uygun olanı bul reis. İyi sosyaller.

Abartmayın hocam isterseniz adam sadece monitör ve klavye alacağını söylemiş. Sistemi 17K'ya alsa diğerleri için fazlasıyla para kalıyor.

Görmedim hocam özür dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı