20-25k Arası Sistem Önerisi

HKOX

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

20-25 bin TL bandında bir sistem arıyorum. Çok üst seviye bir ekran kartı istemiyorum ama 2K çözünürlükte oyun oynatabilecek bir sistem olsun istiyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum , arada Rust gibi oyunlara da giriyorum. Orta-yüksek ayarlarda kasma donma olmasın, 150 FPS altına çok düşmesin yeterli benim için.
RAM tercihim 32GB ama şart değil, sistem elverişliyse 16GB da olur, sonradan yükseltirim.
Sıfır, ikinci el mix yaparak sistemde toplayabilirim.
Bu bütçeye alınabilecek en mantıklı parçalar neler olur ya da hazır sistem öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Ek olarak sistemde kullanıcağım ekipmanlarda söyle;
Hyper X Cloud 2
Lamzu Atlantis OG v2 Pro 4K
AJAZZ AK820 MAX KLAVYE

DELL 2724D veya MSİ G274F monitör almayı düşünüyorum.

Cloud 2 hali hazırda mevcut geri kalan ürünleri ikinci el veya sıfır alıcam. Kaliteli ekipmanın değerini anladım. Monitörde gönlüm Dell'den yana ama fiyatı biraz tuzlu geliyor. Bunlar haricinde öneri ve ya tavsiyeniz varsa duymak isterim.

Yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.

Son düzenleme:

Şöylemesine bir sistem var soğutucuyu thermalight Assassin X 120 refined SE yap SSD 1TB RAM'i de istersen 32 GB yapabilirsin normalde 23K bir fiyataden geliyordu dediklerimi yaparsanda şu an 25k.

Ek olarak 2 sistem daha önereceğim bunlarada benzer yükseltmeleri yap ama soğutucularını yükselt excavator V90 gibi mesela.

Son düzenleme:

Şöylemesine bir sistem var soğutucuyu thermalight Assassin X 120 refined SE yap SSD 1TB RAM'i de istersen 32 GB yapabilirsin normalde 23K bir fiyataden geliyordu dediklerimi yaparsanda şu an 25k.

Ek olarak 2 sistem daha önereceğim bunlarada benzer yükseltmeleri yap ama soğutucularını yükselt excavator V90 gibi mesela.

Cevapladığınız için teşekkür ederim hocam. Aklımda söyle bir plan belirdi. Ekran kartsız bir sistem alıp 5500-5600 işlemcili 0 Arc a580 ekran kartı takmayı düşünüyordum aslında. Şuanda da bir sistem buldum onu inceliyorum. Fiyat olarak gayet makul geldi ama eğer anlaşamazsam imolada hosuma gitti. Bu sistemin fiyatı 18000 tl civarında

Ekran Resmi 2025-06-30 23.16.15.png
üşündüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı