20-25k bütçede alınabilecek en iyi iPhone nedir?

Daha fazla  
İyi akşamlar herkese. Elimde çokça işlemden geçmiş, bazı sıkıntıları benden bazıları önceki kullanıcıdan kaynaklı 2. el SE 2020 var. Artık değiştirmek istiyorum ve açıkçası Android'e geçmek de istemiyorum. Telefonun çok sorunu var, özellikle bir video çektiğimde sesin bir anda kısılıp bir anda patlaması veya NFC özelliğinin bozuk olması gibi, böyle bir sürü sorunu var. Açıkçası telefon sürünüyor ve içindeki değişen parçaların hiçbiri orijinal değil. Belirttiğim bütçeye ne alabilirim? 13 Mini baktım çünkü küçük ekranlı telefon seviyorum ama aşırı pahalı geldi, en son 35k gibi bir fiyat bandında satılıyordu. 2. el temiz ya da sıfır bir telefon bulma imkânım zor gibi ama var mı sizce ya da önerileriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha çıkıp 25-30 arası ikinci el 13 bakabilirsiniz. Bu bütçede sıfır zaten yok, ikinci el temizi de çok zor çünkü 13 bile 4 yıllık telefon. Yani değişensiz olsa bile, kılıfla ekran koruyucuyla kullanılsa bile epeyce elden geçmiştir. Bu yüzden beklentilerinizi düşürün hocam.

16e 40k'ya düştü bu aralar. Acil değilse biraz daha sabredin, en kötü 16e'nin ikinci elini alırsınız daha yeni ve temiz bir telefon olur. Veya önümüzdeki aylarda 17e'nin çıkacağı konuşuluyor 17e için biriktirirsiniz.

Hocam daha yukarı çıkabileceğimi düşünmüyorum ama sağolun tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…