Clermont
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Kendime güzel bir kasa toplamak istiyorum. Biraz ileriye dönük olması açısından bazı bileşenlerin (RAM, SSD, kasa, PSU) olabildiğince iyi olmasını istediğimden güzel bir sistem bulamadım.
www.gaming.gen.tr
Yukarıdaki sistem oldukça uygun görünüyor ama gönül isterdi ki RAM'ler 16x2 6000MHz ve SSD'si güzel olsun ama giriş seviyesi parçalar olduğundan içime sinmiyor.
Arayışıma daha uygun bir sistem ayarlanabilir diye düşünerek bu konuyu açıyorum. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MURAT GAMSIZ-MG1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı.

Yukarıdaki sistem oldukça uygun görünüyor ama gönül isterdi ki RAM'ler 16x2 6000MHz ve SSD'si güzel olsun ama giriş seviyesi parçalar olduğundan içime sinmiyor.
Arayışıma daha uygun bir sistem ayarlanabilir diye düşünerek bu konuyu açıyorum. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: