20-25k sistem önerisi

Ahmetoyunda12

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba 20-25k arası fiyatta bir hazır sistem arıyorum. Aklımda şu an bir tane var fakat işlemcinin tray olması, kullanılan SSD hakkında internette ömrünün kısa olduğu yazması, genel olarak Vatan'ın müşteri hizmetleri, iade politikalarının kötü olması nedeniyle tereddütteyim. Sizce bu bütçede bu sistemden daha iyisini bulabilir miyim?

(Anakartı ASUS Prime ile, RAM'leri G.Skill ile, kasayı Xigmatek lamiya mesh ile değiştirdim.)Kasayı değiştirdim fakat değiştirmeme gerek var mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı neden ASUS Prime yaptınız ? USB girişlerin sayısını 6'dan 4'e düşürüp 315 lira da fazla vermiş oluyorsunuz. Ramleri G.Skill yapmanın da hiçbir faydası yok. Gereksiz bir ödeme. Birebir aynı performansı alacaksınız. Thermaltake kasa ve içindeki PSU da daha iyi.

Anakartı neden ASUS Prime yaptınız ? USB girişlerin sayısını 6'dan 4'e düşürüp 315 lira da fazla vermiş oluyorsunuz. Ramleri G.Skill yapmanın da hiçbir faydası yok. Gereksiz bir ödeme. Birebir aynı performansı alacaksınız. Thermaltake kasa ve içindeki PSU da daha iyi.
Oradaki çalışan öyle dedi,bu yüzden bu değişiklikleri yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı