Arkadaşlar selam, 20-25 bin TL arası bir bütçem var ve bilgisayar toplamak istiyorum. Parçalardan aşırı iyi anlayan biri değilim ve bu bütçe uzun süre bir daha elime geçmeyeceği için bu paraya monitör hariç olabilecek en iyi sistemi toplamak istiyorum. Hazır sistem önerebilir veya tavsiye verebilirsiniz, şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar selam, 20-25 bin TL arası bir bütçem var ve bilgisayar toplamak istiyorum. Parçalardan aşırı iyi anlayan biri değilim ve bu bütçe uzun süre bir daha elime geçmeyeceği için bu paraya monitör hariç olabilecek en iyi sistemi toplamak istiyorum. Hazır sistem önerebilir veya tavsiye verebilirsiniz, şimdiden teşekkür ederim.
BLADE-3070Ti oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400F ve ASUS RTX 3070ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
MertBayantemur Hazır PC Islemcisini 5600 karti 6800 yapip bunu alabilirsiniz oyun anlaminda uzun sure goturmesi bakimindan daha mantikli secim olacaktir, anakarti sonradan satip B550 falan alinca guzel olur.