20-28 bin TL laptop önerisi

Bütçe
28.000

ultiotr

Centipat
Daha fazla  
Esenlikler,

Oyun oynayabileceğim güncel bir laptop arıyorum. Ara sıra video montajları ile de ilgileneceğim. Böyle bir laptop buldum ama emin olamadım. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.
LENOVO IdeaPad Gaming 3

O bütçede RTX3050 veya 3050Ti alınmaz. Eski bir model ve satıcı da zaten güven vermiyor.

RTX4050 denk getirip almak daha mantıklı 28-29 bin TL civarına.

Maalesef o kadar bütçemi çıkartamam.
Hocam 32.000 yapmanız mümkün mü? Aynı modelin 32.000 olanı var.

Ekran kartı W değeri düşük. 85W. Benim attığım 105W. Oyunlarda bir tık daha fazla performans alır.
Zaten 2K artırabilir mi belli değilken "Bir tık" için 2 bin TL daha toplam 4K artırmasına değer mi emin değilim.

Zaten 2K artırabilir mi belli değilken "Bir tık" için 2 bin TL daha toplam 4K artırmasına değer mi emin değilim.
Ben olsam "Bir tık" için 2 bin TL daha toplam 4k artırıp 105W ekran kartlı olanı alırım. Paradan tasarruf etmek için ekran kartı düşük W'ta çalışan laptop almam.

Ben olsam "Bir tık" için 2 bin TL daha toplam 4k artırıp 105W ekran kartlı olanı alırım. Paradan tasarruf etmek için ekran kartı düşük W'ta çalışan laptop almam.
Düşük Watt dediğiniz 50 Watt falan olsa neyse. 85 Watt ile 105 Watt arasında 2K fiyatlık bir fark olacağını düşünmüyorum.

@830349 Gördüğün gibi 75W ile 105W arasında bile sadece bazı oyunlarda 5-10 FPS arası fark oluyor. Oyunların en az yarısında neredeyse aynı performanstalar. Bunun 75W değil de 85W halini düşün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…