Bütçe
20-30 bin ₺ arası

Vallahi üstat öncelikle selamünaleyküm kesinlikle MSI al piyasanın en kalitelisi budur.

Bu butcede sadece Thin ve Katana serisi var ve ikisi de soba gibi. MSI'in ust serieri ve birkac orta segment istisna model haric hepsi kotu.

Hocam onları önereceğimi nereden çıkarttınız ben sadece olaya Trendyol Hepsiburada bazlı bakmıyorum gene hiçbir perspektiften bakıyorum sadece bekleyiniz en iyi modeli önereceğim.

As. Önerebileceğiniz bir modeli var mı ?
Vallahi üstat öncelikle selamünaleyküm kesinlikle MSI al piyasanın en kalitelisi budur.

1tb model olması daha iyi olur herkes 512 GB modelleri atmış harici bir aletle uğraşmak istemiyorum mağlum fotoğraf felan atıyorum bazen doluyor hafızasi

As. Önerebileceğiniz bir modeli var mı?

1TB model olması daha iyi olur herkes 512 GB modelleri atmış harici bir aletle uğraşmak istemiyorum malum fotoğraf falan atıyorum bazen doluyor hafızasi.

Dostum SSD sonradanda artırırsın. Önemli olan PC ana birleşenlerinin yüksek tutmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…