Rica ederim. A620M serisi kötü değil sadece giriş seviyesi bir anakart. A620M overclock yapamıyor ama zaten iyi bir sistem alacağınız için overclock yapmayada gerek olduğunu düşünmüyorum tabii ki bu ilerleyen zamanlarda çıkacak oyunlara göre değişebilir ama overclock düzgün yapılmadıkça overclock yapılan bileşene büyük bir zarar verebilir, önermiyorum. B650M serisi daha verimlidir. İşlemci soğutucu tabi ki lazım hemde bu yaz aylarında, sıvı soğutucu almaktansa kule tipi tercih edilebilir zaten sizin de vermiş olduğunuz linkte kule tipi var. Ben işlemci stok fan ile kullanıyorum %80'lere çıkmıyor, zaten %80e kadar çıkmadıkça bir problem yok. RAM'in çift kanallı olması gayet iyi evet ama dediğim gibi bütçeye uygun bir sistem bulmaya çalıştım, ilerleyen zamanlarda RAM'i sizde yükseltebilirsiniz ama yükseltecek olursanız kullandığınız RAM'iniz ile yeni alacak RAM'inizin herşeyi aynı olmalı (marka, CL değerleri vs.). İlk sistemden daha ucuza daha iyi bir sistem buldum eğer almak isterseniz bu linkten özelleştirip alabilirsiniz size bağlı:
ATABERK DOGAN BOOST V6.3 / AMD Ryzen 5 8400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 8GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM