20-30 bin TL dizüstü bilgisayar önerisi

Birisiokadar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Kontrol ve otomasyon teknolojisi bölümü kazandım. Genelen Rust ve Valorant oynuyorum. Onun dışında aktif olarak SolidWorks çalışıyorum. Video montajla uğraşabilirim ilerleyen süreçte AutoCAD kullanabilirim vs. bunları yaparken sıkıntı yaşamayacağım kaliteli bir şey arıyorum. Fiyat bandı olarak 20-30 arası önerilerinizi alabilirim. Birkaç kişiden farklı miktarda paralar alacağım için işin sonunda bakiyem ne olur bilmiyorum o yüzden fiyat bandı içerisinde farklı farklı önerilerinizi alsam iyi olur.

Son düzenleme:
Acer Nitro V15 öneririm oyunda çok iyi çoklu işler için ideal kral.

Kral ama 30 kdan fazla.

Nitro V15 modelleri ekrana hava üflüyor ekranda sararma yapabiliyor ve ekran kartı watt değeri düşük cihaz ısınma sorunu da var bence 4 bin TL çıkıp iyi cihaz almak daha mantıklı olur.

Ekran kart watti 140 diye hatırlıyorum ama diğer 30kya 40 watt satılan modeller yerine bu iyi bence.

@muratscd valla özür B12 yüzünden 60 watt imis doğru diyorsun 2 3 k daha koyup Nitro 16 çok daha mantıklı.Ama benim bildiğim fani biraz sesli ama idare eder.

Teşekkür ederim önerileriniz için ama 20-30 arası dedim. 30 üstü zorlayan teklif gelmis. piyasalar o kadar uçtu da o fiyatın altı çöp mu yani.

Teşekkür ederim önerileriniz için ama 20-30 arası dedim. 30 üstü zorlayan teklif gelmis. Piyasalar o kadar uçtu da o fiyatın altı çöp mu yani.

Çöp yok mu derken kupanla vs 30 k ya düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…