20-30 bin TL dizüstü bilgisayar önerisi

Kral yani iyiler var ama isterseniz isteklerinizi söyleyin ona göre oneririm.

Kardeşime birkaç ay önce 20k ya nitro an515-58 almıştık şaştım kaldım şuanki fiyatları görünce.

Kral yani iyiler var ama isterseniz isteklerinizi söyleyin ona göre oneririm.
Dediğim gibi en azından 30kyı geçmeyen birşeyler olsa daha iyi. pat diye adamın karşısına çıkarsam 34k diye muhtemelen kapı dışarı eder.

İkinci el olarak da öneri alabilirim bu arada. Temiz olduğu sürece testlerini yapar alırım.

Baban alacaksa taktiklerim var.

Baban isten gelince işin nasıl geçti babacığım senin gibi babam var olduğu için çok mutluyum ne istiyorsun deyince ben bir şey istemiyorum bu yaz seninle çok az vakit geçirdim seninle vakit geçirmek istiyorum diyorsun. 3 4 gün öyle yap arada 2 3 kerede masaj yap sonradeki baba benim şu yüzden PC'ye ihtiyacım var diyorsun mesela öğrenciyken ders için vb sonra param falan yok dersedeki bir şey olmaz ama 1 2 haftaya alabilir misn de ve al.

@JACKAL EJDER Babamla kavga ettiğimizden dolayı aynı evde yaşamadığımız birbirimizin suratına bakmaktan iğrendiğimiz ve birbirimizle vakit geçirmemek için ekstra efor sarf etmemiz dışında bi sıkıntı yok xD

kapı dışarı eder.
Geçen gün bu evin kapı kildini değiştirmeye geliyordu ondan önce değiştim diye diye giremedi

O zaman kral hangi işte çalışıyorsun ya da çalışıyor musun?

İki işte çalışıyorum ama tekinden gelirim var o da çok değil. İki ninem biraz vericekler biraz da babamdan alacağım şekilde alıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…