20 bin TL ya da 30 bin TL arası bir hazır kasa almayı düşünüyorum. Daha çok oyun oynuyorum bazen rander yapıyorum bazen de edit yapıyorum. Oyunları mümkünse 2K ya da 4K'da Ultra oynatacak bir şey istiyorum. Anakartta Wi-Fi olmasi lazım Bluetooth da kullanıyorum. Bluetooth donanimsal bir şey mi bilgim yok o yüzden yazdım.
20 bin TL ya da 30 bin TL arası bir hazır kasa almayı düşünüyorum. Daha çok oyun oynuyorum bazen rander yapıyorum bazen de edit yapıyorum. Oyunları mümkünse 2K ya da 4K'da Ultra oynatacak bir şey istiyorum. Anakartta Wi-Fi olmasi lazım Bluetooth da kullanıyorum. Bluetooth donanimsal bir şey mi bilgim yok o yüzden yazdım.
Atılan sistemdeki anakartın Wi-Fi alıcısı yok kabloyla bağlamanız lazım ve Bluetooth'ta yok Bluetooth adaptör almanız lazım 250 lira gibi bir şey ve ek olarak Wi-Fi adaptör de alabilirsiniz o da 400-500 arası bir şey monitör de 24 inc bu arada.
Bana bir tane bulabilir misin çok da uçuk birşey olmasın lütfen amd ekran kartına uygun olsun birde şu kasa linkte sade 16gb ram var ben onu 2x16gb yapabilir miyim anakarta yer varmı birde bana wifisi olan anakart lazım