20-30 bin TL sistem önerisi

zavoddskaya

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, tek tek toplamakla uğraşmak istemiyorum. Hazır güvenebileceğim bir satıcı ve sistem önerisi istiyorum sizden. Çok fazla bir bilgim yok. Bu konuda fakat 4060 ekran kartı olsa iyi olur ve sıkıntılı olan Intel 13 ve 14. serisi dışında diğer işlemciler olabilir. Kısıtlı bir şekilde kullanmak istemiyorum. En mantıklı sistemlerinizi bekliyorum teşekkürler herkese.

7500f veya 7600 AMD işlemcili ve ekran kartı da 7700XT bir sistem bulabilirsen idealdir. Ekran kartı 4060ti bulabilirsin ama 7700XT daha iyi bir tercih olur.

7600 ile 7700 arasında çok büyük fark var. DLSS destekli 4060 bile daha mantıklı bir seçim olur benim görüşüm. Bu bütçede 4060, 4060ti tercih edilmeli ama bulabiliyorsan ki bulursun 7700XT en ideali.

Dostlar İncehesap üzerinde Obsidian 4060 Ti adında bir sistem buldum (link paylaşamadım kusura bakmayın) i5 12400F ve 4060 Ti ile geliyor 25bin TL amacım sadece güzel grafiklerde oyun oynamak Ultra süper bir cihaza ihtiyacım yok sizce bu kasa alınır mı? 4060 Ti olması iyi bence onun dışında bir de 3050 6 GB bir sistem var Ryzen 5 5500 ile geliyor o da ucuz ama güzel grafiklerde oyun oynatır mı bilemedim bu kasa ise 16 bin sizce hangisini almalıyım?
Oynayacağım oyunlar da forza 5 rdr2 benzeri ağır oyunlar

ilk bahsettiğin sistemi al 3050 ucuzda olsa alınmaz

@YüzbaşıJohnPrice hocamızın attığı bayağı iyi ama bütçeni zorlamak istemezsen bahsettiğin obsidian sistem yerine bunu tercih edebilirsin.

Eğer Valorant tarzı oyunlar oynuyorsan önbellek avantajı sebebiyle 5600 veya bulabilirsen 7500f işlemcili bir sistem tavsiye ederim. Çünkü ileride yükseltme yapmak istersen Intel soket seni sınırlayacak ve anakart alman gerekecek ya da komple sistemi satıp yeni sistem alman gerekecek. Ben kişisel olarak AMD işlemci tercih ederdim 4060TI 12400f işlemciye sahip biri olarak.

Hala karar veremedim maalesef şu an i3 4150 ve RX550'li bir sistemim var epey düşük sistem ama şu an 90 FPS BeamNG Drive oynayabiliyorum düşük ayarlarda Valorant 100-130FPS oynuyorum sistem alırsam simdi düşük grafiklerde yaptığım işleri Ultra grafiklerde yapacağım çok da gerekli göremedim şu anda. Belki daha sonra tekrardan bakarım herkese teşekkürler.

Devir tasarruf devri. Benim de 560 ekran kartlı laptopum vardı idare ediyordu. 4060TI alınca hayatımda çok büyük bir değişiklik olmadı açıkçası. Laptop olduğu için ısınma sorunum vardı senin kasa olduğu için o derdin de yoktur o yüzden kendini yeni bilgisayar almak için zorlamana gerek yok ama mesela daha uygun bütçeli bir şey de düşünebilirsin. 5600 işlemci var ve 4060 ekran kartı da bütçen kısıtlıysa memnun edebilir. Özellikle 1080p oynarsan ve DLSS, FG açarsan yüksek ayarlarda çok iyi fps değerleri görürsün ama dediğin gibi kendini zora sokma. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...force-8gb-oc-rtx4060-sistem-tavsiyesi-p-52517

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…