kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.639 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #11 yunusebaran dedi: Konu sahibi değilim ancak önermiş olduğunuz sistemi sipariş ettim, teşekkürler Not: Kasayı CORSAIR 3000D ile değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Keske konu acsaydiniz hocam. Fiyati biraz olmasi gerekenden yuksek bir sistemdi.
yunusebaran dedi: Konu sahibi değilim ancak önermiş olduğunuz sistemi sipariş ettim, teşekkürler Not: Kasayı CORSAIR 3000D ile değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Keske konu acsaydiniz hocam. Fiyati biraz olmasi gerekenden yuksek bir sistemdi.
yunusebaran Kilopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 906 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 22 Şubat 2025 #12 kxy dedi: Keske konu acsaydiniz hocam. Fiyati biraz olmasi gerekenden yuksek bir sistemdi. Genişletmek için tıkla... Kendim çin almadım Hocam. Bir müşterim, bilgisayar bulmam için çok ısrar etti ve bütçesi 30-35K arasındaydı. Ben de forumda konu açmak üzereydim ki tam o sırada bu konu karşıma çıktı. Görür görmez siparişi verdim
kxy dedi: Keske konu acsaydiniz hocam. Fiyati biraz olmasi gerekenden yuksek bir sistemdi. Genişletmek için tıkla... Kendim çin almadım Hocam. Bir müşterim, bilgisayar bulmam için çok ısrar etti ve bütçesi 30-35K arasındaydı. Ben de forumda konu açmak üzereydim ki tam o sırada bu konu karşıma çıktı. Görür görmez siparişi verdim
ByFrkn Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 281 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin) Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #13 yunusebaran dedi: Konu sahibi değilim ancak önermiş olduğunuz sistemi sipariş ettim, teşekkürler Not: Kasayı CORSAIR 3000D ile değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı Olsun hocam.
yunusebaran dedi: Konu sahibi değilim ancak önermiş olduğunuz sistemi sipariş ettim, teşekkürler Not: Kasayı CORSAIR 3000D ile değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı Olsun hocam.