20-30 bin TL telefon önerisi

Bütçe
30000
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NZXT H9 ELITE / Ryzen 7 7700X / ARCTIC LF3 360 / GIGABYTE RTX 3060TI / GIGABYTE x670 X AX v2 / CORSAIR Force MP600 PRO 2TB / GSKILL S5 2x16 DDR5 / CORSAIR RM1000x Shift | To Be Upgraded...
Merhaba, şu anda Xiaomi Mi 11 Lite 5G kullanıyorum ve çeşitli sorunlar oluşmaya başladı. Bu yaz telefonumu değiştireceğim. Bütçem 20.000 - 30.000. Xiaomi ve diğer Oppo Reeder benzeri markaları sevmiyorum, kendi UI'leri var ve çok kötüler. Samsung, Google ve Apple olabilir. 30 binden biraz daha fazla verebilirim.

Merhaba, şu anda Xiaomi Mi 11 Lite 5G kullanıyorum ve çeşitli sorunlar oluşmaya başladı. Bu yaz telefonumu değiştireceğim. Bütçem 20.000 - 30.000. Xiaomi ve diğer Oppo Reeder benzeri markaları sevmiyorum, kendi UI'leri var ve çok kötüler. Samsung, Google ve Apple olabilir. 30 binden biraz daha fazla verebilirim.
S23 veya S23 plus alın. En mantıklı ve ucuzu.

iPhone icin söylersek; pro model tercih etmelisiniz ama 0’a maalesef ülkemiz sayesinde erişemiyoruz. 2.el belki.

S23 öneririm. iPhone alacak isen 13 serisini öneririm.

Bende iPhone 13 Pro var sadece ısınma sorunu var cihazın o da son zamanlarda olmaya başladı (sıfır almıştım 1 yıl önce.) Oda kullanıma bağlı olabilir bilmiyorum, tavsiye ediyor musun dersen ediyorum, günlük kullanım için gayet iyi cihaz, sosyal medya, arama, mesajlaşma, belki hafif oyunlar vs.

Dün 32000'TL'ye S23 Ultra vardı Hepsiburada'da keşke alabilseydiniz.
Şu an bütçenize göre en mantıklısı S23.

iPhone alacaksan Pro Max tarzı alırsan cok iyi olur iPhone 11 cok eskidi alınmaya değmez 2. el baktınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı