20-30 bin TL telefon önerisi

Bütçe
20-30 bin TL

cengocenfo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4050 i513500h 16 gb ram 512 gb samsung ssd Hp victus
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar telefonumu değiştirmeye karar verdim. Yeni bir telefon alacağım bütçen 30-20 bin TL arası. Bu fiyat bandında hem parasının hakkını veren ve beni uzun süre işimi götürebilecek bir telefon arıyorum. İlk başlarda Samsung S24 FE'ye yöneldim ancak diğer markalara bakmaya da karar verdim. Benim için kamerası, pil ömrü ve dayanıklı olması önemli. Bu fiyat bandında dediğim özelliklerde bir telefon önerebilir misiniz? Marka takıntım yok yeter ki bütçeme uygun olsun işimi görsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar telefonumu değiştirmeye karar verdim. Yeni bir telefon alacağım bütçen 30-20 bin TL arası. Bu fiyat bandında hem parasının hakkını veren ve beni uzun süre işimi götürebilecek bir telefon arıyorum. İlk başlarda Samsung S24 FE'ye yöneldim ancak diğer markalara bakmaya da karar verdim. Benim için kamerası, pil ömrü ve dayanıklı olması önemli. Bu fiyat bandında dediğim özelliklerde bir telefon önerebilir misiniz? Marka takıntım yok yeter ki bütçeme uygun olsun işimi görsün.

Android'de her zaman yazılım olarak vs Samsung yanlısıyım o yüzden S24 FE mantıklı bir cihaz bence

Performans, kasa ve güncelleme desteği için S24 FE
Kamera ve batarya için Honor 200 Pro.

S23/S24 bakin. F/P olsun derseniz S24 FE. Honor 200 Pro da dusunulebilir.

POCO X7 Pro nasıl?
Oyun oynamiyorsan alma.

S24 FEnin teknik özellik olarak en yakın diğer markaların cihazları nedir biliyor musunuz?
S24 FE'nin kamera sensoru, S23 ve S24'den ayrica Honor 200 Pro'dan daha kotu. Fakat islemci olarak S24 FE, S23 ve Honor 200 Pro'dan daha iyi. Eger buyuk telefon seviyorsaniz, S24 FE veya Honor 200 Pro. Kucuk telefon seviyorsaniz S23/S24 serisine bakin. Eger oyun oynarsaniz ve butceniz cikarsa Xiaomi 14T Pro'da dusunulebilir. Ben olsam butcemi zorlayip S24 alirdim.

S24 FE'nin kamera sensoru, S23 ve S24'ten ayrica Honor 200 Pro'dan daha kotu. Fakat islemci olarak S24 FE, S23 ve Honor 200 Pro'dan daha iyi. Eger buyuk telefon seviyorsaniz, S24 FE veya Honor 200 Pro. Kucuk telefon seviyorsaniz S23/S24 serisine bakin. Eger oyun oynarsaniz ve butceniz cikarsa Xiaomi 14t Pro'da dusunulebilir. Ben olsam butcemi zorlayip S24 alirdim.

Benim için en çok yazılımı, güncelleme desteği önemli ve kamera önemli bunlar dışında telefondan alo alo dışında pek bir beklentim yok.

Benim için en çok yazılımı, güncelleme desteği önemli ve kamera önemli bunlar dışında telefondan alo alo dışında pek bir beklentim yok.

Yazılım olarak Honor'la Samsung kalite farkı hissetirmez. İkisinin de önde olduğu yerler var.

Güncelleme desteği olarak
S23 4 sene
S24 FE 7 sene
Honor 200 Pro 2 sene
güncelleme alacak.
Kamera olarak Honor 200 Pro daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı