Merhaba,
Bu sıralar bisiklet sürmek hoşuma gitmeye başladı. Fakat mevcut bisikletim pek performanslı değil. Başlangıç aşaması olarak 20.000 - 30.000 TL bandında yol bisikleti arıyorum. Sizlerin bir tavsiyesi var mıdır?
Merhaba,
Bu sıralar bisiklet sürmek hoşuma gitmeye başladı. Fakat mevcut bisikletim pek performanslı değil. Başlangıç aşaması olarak 20.000 - 30.000 TL bandında yol bisikleti arıyorum. Sizlerin bir tavsiyesi var mıdır?
İstanbul'da şehir içerisinde kullanacağım genellikle sahil bölgelerinde. 175cm boyum sanırım 53cm kadro boyuna denk geliyor @NYTMARE arkadaşın attığı tabloya göre.
İstanbul'da şehir içerisinde kullanacağım genellikle sahil bölgelerinde. 175cm boyum sanırım 53cm kadro boyuna denk geliyor @NYTMARE arkadaşın attığı tabloya göre.
Şehir bisikleti ile yol bisikleti performansı alabilir miyim ? Bisikletler ile ilgili pek bilgim yok. Mevcut bisikletim çok hantal pedalı çeviriyorum ama hızlandığını hissedemiyorum.
Şehir bisikleti ile yol bisikleti performansı alabilir miyim? Bisikletler ile ilgili pek bilgim yok. Mevcut bisikletim çok hantal pedalı çeviriyorum ama hızlandığını hissedemiyorum.