aesurek Hectopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar klavye oyun için olacak fakat klavyeyi pek önemsemediğim için ucuz yollu bir şey olsun istiyorum. Elimi terletmezse iyi olur.
Arkadaşlar klavye oyun için olacak fakat klavyeyi pek önemsemediğim için ucuz yollu bir şey olsun istiyorum. Elimi terletmezse iyi olur.
V VacthosR1P Megapat Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2016 #2 Vatan'a git. Önüne ilk çıkan kablolu ve istediğin fiyata alabileceğin hangi klavye varsa al.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2016 #3 EVEREST KB-961 MULTIMEDYA GAMING KLAVYE İnceleme Burada incelemesi vardı. Bende bu klavyeyi düşünüyorum. Oldukça sessiz ve yazılar uzun ömürlü diyorlardı El terletir mi bilmem ama klavyenin elini terletmesini de ilk defa duydum. Fare olsa neyse
EVEREST KB-961 MULTIMEDYA GAMING KLAVYE İnceleme Burada incelemesi vardı. Bende bu klavyeyi düşünüyorum. Oldukça sessiz ve yazılar uzun ömürlü diyorlardı El terletir mi bilmem ama klavyenin elini terletmesini de ilk defa duydum. Fare olsa neyse
GonFreecs Megapat Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2016 #4 Bu fiyata alabileceğin en iyi klavyeler: 1. Zalman ZM-K350M USB Ergonomic Multimedya Klavye Fiyatı 2. Zalman ZM-K300M USB Ergonomik Oyuncu Multimedia Klavye Fiyatı 3.Zalman ZM-K200M USB Multimedia Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Bu fiyata alabileceğin en iyi klavyeler: 1. Zalman ZM-K350M USB Ergonomic Multimedya Klavye Fiyatı 2. Zalman ZM-K300M USB Ergonomik Oyuncu Multimedia Klavye Fiyatı 3.Zalman ZM-K200M USB Multimedia Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri