20-30 TL mouse pad önerisi

UltraViolent

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhabalar. Çok önemli bir konu değil fakat 20-30 TL bütçe ile hangi mouse pad'i alabilirim? Razer'ın çakma büyük mouse pad'i var ama benim klavye ve mouse'a yeter mi bilmiyorum. Klavyem Gamenote KB432L, mouse Philips G404.

Merhabalar. Çok önemli bir konu değil fakat 20-30 TL bütçe ile hangi mouse pad'i alabilirim? Razer'ın çakma büyük mouse pad'i var ama benim klavye ve mouse'a yeter mi bilmiyorum. Klavyem Gamenote KB432L, mouse Philips G404.
Çakma alma, marka basıp olması gerekenden pahalıya satıyorlar. Sadece mousepad için değil, herhangi bir ürün konusunda bir ürünün replika yani çakma olduğunu bilerek alan birisi kusura bakma ama sazandır. Bütçeye 10 TL koy bunun 40x40 ölçüsünü al ve rahatına bak.

Klavye koyacaksan 40x40 yetmez, onun yerine bunlardan birini al, bütçeye 20 TL koyup. Adamlar 24 adet farklı desenli mousepad koymuş, beğendiğini alırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı