20-35 bin TL monitör dahil hazır sistem önerisi

Emofisör

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Avukat Sekreteri
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık hemen hemen birkaç ay içerisinde hazır sistem almayı düşünüyorum. Gördüğünüz üzere bütçe aralığım ortada, taksitli şekilde alacağım İtopya'dan almayı düşünüyorum ya da hazır sistemlerine güvendiğiniz site varsa bilindik garantili oradan da alabilirim. Genel olarak ağır oyunlar oynayacağım Squad, Battlefield 5 ve benzeri hikaye oyunları, buyurun öneriler sizlerde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam attığım sistem bir örnek.
Sistem:
RTX 4060.
Ryzen 5 5600X.
B450-A Pro veya a 520.
16 GB RAM.
1TB SSD.
Paranız yeter ise bir adet 120 veya 240 Mm'lik sıvı soğutma.
Monitöre gelecek olursak attığım monitör gayet güzeldir ghost yok Motion bluru çok düşük ve 165Hz. Curved isterseniz monitörü üstüne biraz daha katıp bu monitörü alabilirsiniz.

Hocam seçilen ana ürün tükenmiştir yazıyorda bi kontrol sağlar mısınız? Bir de ekran kartının Tİ modelini seçsek iyi olur mu?

DDR5 sistem, Ekran kartı olarak NVIDIA takıntınız yoksa 7700XT çok iyi bir ekran kartı. Monitör ile biraz bütçeyi aşıyor tabii ama bu kadar para veriyorken kötüsünü almaya gerek yok.

Herhangi bir marka takıntım mevcut değil, dediğim üzere oyun oynarken sistemi kullanırken fişek gibi olsun bana yeter.

Hocam seçilen ana ürün tükenmiştir yazıyorda bir kontrol sağlar mısınız? Bir de ekran kartının Ti modelini seçsek iyi olur mu?

4060 Ti alacak bütçeniz varsa 4070 öneririm fakat monitör dahil 35 bin TL'yi geçmemeye çalıştım.

Herhangi bir marka takıntım mevcut değil, dediğim üzere oyun oynarken sistemi kullanırken fişek gibi olsun bana yeter.
O zaman aradığınız sistem bu, hem de VRAM olarak daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Oyun testlerinde 7700XT nerdeyse farkı koyuyor.

Tahiminimce oynıcayacağınız oyunlarda DLSS teknolojisi bulunur NVIDIA marka ekran kartı kullanmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…