hocam ben bugün bu sistemi anakart upgrade ve işlemci soğutma alarak sipariş ettim. özelliştirmelerdeki ssdleri kimse tavsiye etmiyor. sana da önerim stok halindeki ssdli halini alıp kendin ayrıca 1 tb kioxia exceria g2 alarak upgradeleyebilirsin.
Hocam ben bugün bu sistemi anakart upgrade ve işlemci soğutma alarak sipariş ettim. Özelliştirmelerdeki SSD'leri kimse tavsiye etmiyor. Sana da önerim stok halindeki SSD'li halini alıp kendin ayrıca 1 TB Kioxia Exceria G2 alarak upgradeleyebilirsin.
Bugün mağazasına stok halinde almaya (yükseltme yapmadan) almaya gittim bayram nedeniyle yoğunluk varmış, bu yüzden bayram sonuna hazır olacağını söylediler o yüzden ödeme yapmadım. Ama bayram sonu gidip alacağım
Bugün mağazasına stok halinde almaya (yükseltme yapmadan) almaya gittim bayram nedeniyle yoğunluk varmış, bu yüzden bayram sonuna hazır olacağını söylediler o yüzden ödeme yapmadım. Ama bayram sonu gidip alacağım