20 adet saç teli dökülmesi normal mi?

Arda goktas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, saçı öyle çok dökülen biri değilim, fakat bu sabah uyandıktan 1-2 saat sonra bilgisayar başındayken 1 tel saç gördüm dökülmüş. Sonra dedim ki, bakayım dökülüyor mu, saçımı çekip çekip baktım. 2-3 dk da çırptım, toplam 20 adet saç teli döküldü. Bu normal mi? Acaba uyurken kırılan saçlar mı döküldü? (18 yaşındayım)

Günde 120 tele kadar normal diyorlar. Ailede kellik yoksa çevre faktörünü düşün stres vs kaynaklı olabilir. Benim tüm sülalem kel benim de 23'te seyrelmeye başladı insan kaderinden kaçamaz

Günde 120 tele kadar normal diyorlar. Ailede kellik yoksa çevre faktörünü düşün stres vs kaynaklı olabilir. Benim tüm sülalem kel benim de 23'te seyrelmeye başladı insan kaderinden kaçamaz
Dedemin saçları iyi, anne tarafında dayılarım hariç kel yok , babamda 20 li yaşlarında sarılık geçirmiş ondan sonra dökülmüş saçları.

Dedemin saçları iyi, anne tarafında dayılarım hariç kel yok , babamda 20 li yaşlarında sarılık geçirmiş ondan sonra dökülmüş saçları.
hocam asla moralinizi bozmak gibi bir niyetim yok ben de 23 yaşında bu sorunu yaşayan biriyim kellik baskın gendir babannem tarafında kellik varken büyükbabamın saçları orman gibiymiş şuan abim babam kel benim seyrek ben de kel kalacağım tahminen.

Amaaan en kötü protez saç artık, inşallah gerek kalmaz tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…