20 bin lira altı oyuncu bilgisayarı tavsiyesi

experta

Femtopat
Daha fazla  
1 haftadır onlarca laptop araştırdım ama hepsinde bir kusur olduğu yazılmış.

20 bin lira altı 3050 veya 3050 Ti ekran kartlı laptop önerileriniz bekliyorum. 20 bin lirayı aşmayacağım.

Monster, Dell, Gigabyte önerisi yapmazsanız sevinirim. HP Victus'un tipine de bir türlü ısınamadım.

Birkaç Lenovo buldum ama onlarda da ekran %45 NTSC değeri hoş değildi.
ASUS TUF Gaminglerde ısınma sorunu olduğu çokça yazılmış.
Acer Nitro 5'lerde yine iyi olmayan panel ve servis yetersizliği yazılmış.
MSI Thin kasa yine ısınma sorunu olduğu yazılmış.

Oyun delisi değilim, online oyun hiç oynamam. Arada sıkıldıkça 3-4 saat hikayeli oyun oynayacağım. Grafik, tasarım, render vs işim olmaz.

Ram 2x4 geliyormuş sanırım. Artı 900 lira 2x8 ram gerekecek.
3060 mantıklı tabiki ama yorumlarında klavye ışığı açınca gelen sesten bahseden arkadaşlar olmuş. Ekran srgb değerini nereden öğrenebilirim bu modelin?

Çıkanları satarsan daha da uyguna gelir, %62.

Tercihim bu oldu. 2022 yılı laptopu, yeni işlemci 10 derece daha tolerans, ddr5 ram ve 16 inch ekran olduğu için.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82SC0062TX AMD Ryzen5 6600H 16GB 512GB SSD RTX 3050Ti 4GD6 16

Biraz daha düşük bütçe içinde öncesinde buna bakmıştım. 8 gb ram ile 17500e alınabilir.
LENOVO Ideapad Gaming 3 15ach6 Amd Ryzen5 5600h 8gb 512gb Ssd Rtx3050ti 15.6" Fhd Freedos 82k200k2tx Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Lenovo servis ve yazılım konusunda daha mantıklı geldi. Ayrıca her iki panelde de %100srgb.

HP Victus tipini bir türlü sevemedim. Isınma vs sorunlarından bahseden az. Ancak ışık sızması ve klavye Işık’larını açınca gelen tiz ses, 2x4 ram,
%45NTSC sevmediğim yanları oldu. Tavsiye için teşekkürler.

Son aklımda bu kaldı ama 2021 yılı bilgisayarı olması ve işlemcinin ekran kartına tam anlamıyla yetmediği yorumları ilk tercihime yönlendirdi.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, FreeDOS, 82K200K0TX https://www.amazon.com.tr/dp/B09WF98RLR?ref_=cm_sw_r_apin_dp_E832VJ5JY1RJ2WNS1E0T

Hocam öncelikle merhaba. Aynı ürünü bende aldım, yaklaşık 7-8 ay önce. Ben oyunlarda FPS sorunları yaşıyorum. Aynı sorunları sizde yaşıyor musunuz merak ettim doğrusu. Bir noktada bu durum da canımı sıkmaya başladı. Aynı bilgisayarı alan çok az kişiye rastladım. Çoğu bilgisayardan iyi olduğunu düşünerek aldım. Verilere göre de F/P ürünü olduğunu düşündüm. Siz memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…