20 bin liraya sistem önerisi

Yok şuan bekleyemem almam gerek galiba 4060 ti alicagim ddr 5 yerine

Hayır DDR 5'i tercih etmelisiniz.
Tamam pekala 4060 ryzen 7 7500f li sistemi alicagim

@Iorweth25 bugün Black Friday belki dediğiniz gibi indirimler olur bende takip edeceğim sizde görürseniz buraya atar mısınız arada bir girip bakıyorum ama hiç dediğiniz gibi bir indirim fırsatı yakalayamadım keşke denk gelseydim 20 bin TL'ye aşağı yukarı anca o ekran kartını alabiliriz

Tabii ki hocam. Saat 8 de İtopya'da güzel sistemler bekliyorum fakat bu indirim hazır sisteme değil de daha çok ekipmanlara gelecek. Hazır sistemler ayda 1-2 defa kampanyalı satışa sunuluyor zaten. Ama güzel fiyat gördüğümde haber veririm size mutlaka

Hafta başında gaming.gen.tr'de Ryzen 5600 + RX 6700xt sistemi 18bin kusur tl'ye görmüştüm. "Gara cuma"da indirim gelir ucuza alırım diye düşünürken ekran kartı stokta kalmadı. Bu özellikte bir sistemi 20bin TL altına bakıyorum ama bulduklarım ya kalitesiz ya da aşırı pahalı. Ben de teyakkuzdayım bakalım fırsat ürünü denk gelir belki.

@Iorweth25 öğrendigim iyi oldu umarım güzel bir sistemde olur İtopya'da bende beklemedeyim ama bugün olmasa bile herhangi bir gün gördügünüzde yazarsanız çok sevinirim bir de genelde hangi siteler de oluyor indirimler.

İtopya, Gençer Gaming, Gaming gen TR, İncehesap gibi siteler hocam. Ama asıl bazı teknoloji YouTube kanallarını takibe alın ilk onlar haberini getiriyor sistemin

@Iorweth25 vallahi baktım ismini vermeyeyim YouTube'da gördüm dedigin sistemi 5 gün önce paylaşılmış içim yandı o nasıl güzel sistem ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…