egemonih Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Bana güzel bir işlemci ve anakart önerebilecek var mıdır? 20 bin TL'ye kadar çıkarabilirim bütçeyi. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
Merhaba arkadaşlar. Bana güzel bir işlemci ve anakart önerebilecek var mıdır? 20 bin TL'ye kadar çıkarabilirim bütçeyi.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 Ne için kullanacaksın? Oyun, render, yazılım vs?
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Haziran 2024 #3 egemonih dedi: Merhaba arkadaşlar. Bana güzel bir işlemci ve anakart önerebilecek var mıdır? 20 bin TL'ye kadar çıkarabilirim bütçeyi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın ne ve RAM'lerin DDR kaç?
egemonih dedi: Merhaba arkadaşlar. Bana güzel bir işlemci ve anakart önerebilecek var mıdır? 20 bin TL'ye kadar çıkarabilirim bütçeyi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartın ne ve RAM'lerin DDR kaç?
egemonih Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #4 ServerTower dedi: Ne için kullanacaksın? Oyun, render, yazılım vs? Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanacağım Muhterem Musti dedi: Ekran kartın ne ve RAM'lerin DDR kaç? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı gtx1660super ramler ddr4
ServerTower dedi: Ne için kullanacaksın? Oyun, render, yazılım vs? Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanacağım Muhterem Musti dedi: Ekran kartın ne ve RAM'lerin DDR kaç? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı gtx1660super ramler ddr4