20 bin TL bandında NVIDIA sistem önerisi

Aalii_25

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben bilgisayar alacağım fakat bu konuda hâla biraz kararsızım açıkçası,
Bana 20k bandında NVIDIA hazır sistem önerir misiniz çevre bileşenleri için;
Mouse: Viper Mini.
Klavye: Black Widow v3X.
Kulaklık: BlackShark v2X.
Monitör: Lenovo Legion R25i.
Mouse, klavye ve kulaklık Razer markasında önerebilirsiniz monitor için farklı marka önerebilirsiniz.

Mouse, klavye ve kulaklık Razer markasında önerebilirsiniz monitor için farklı marka önerebilirsiniz.
niye kimse bişey yazmadı😔

Son düzenleme:

niye kimse bişey yazmadı😔

INTEL I3 13100F-XFX RX 6700-H610M H V2-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da veya bekle cuma günü indirim olabiliyor incehesap sitesinde 20k civarına 4060 ekran kartı ve 5600, 5500, 12400f işlemci olan sistemler geliyor ama taksitle alacaksan başka siteyi bekle gelir herhalde böyle hazır sistem.

INTEL I3 13100F-XFX RX 6700-H610M H V2-500GB M.2-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da veya bekle cuma günü indirim olabiliyor incehesap sitesinde 20k civarına 4060 ekran kartı ve 5600, 5500, 12400f işlemci olan sistemler geliyor ama taksitle alacaksan başka siteyi bekle gelir herhalde böyle hazır sistem.

HAQQUS-GEN XX (DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

Bütün sistemler özelleştirilerek alınabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı