20 bin TL bilgisayar önerileri

Oyun olarak 3 tane oyun olur Valorant, Pes2019 ve Minecraft olur en fazla

Anlıyorum teşekkür ederim
Rahatlıkla işini görür bence, üzmez. Sen eski laptopla gideceksin değil mi üniversiteye inşallah bu sene gidebilirsin, sana da yeni laptop alsalardı keşke. Lenovo işini görüyorsa sorun yok tabii.

Dediğiniz oyunları kaldırır.

Anladım teşekkürler. Bu arada doğum gününüz sanırım bu gün. Doğum gününüz kutlu olsun

Rahatlıkla işini görür bence, üzmez. Sen eski laptopla gideceksin değil mi üniversiteye inşallah bu sene gidebilirsin, sana da yeni laptop alsalardı keşke. Lenovo işini görüyorsa sorun yok tabii.

Eski de değil aslında alalı 1 yıl oldu staj ücreti ile almıştım, teşekkür ederim inşallah gönlümüze göre olur her şey. Umuyorum ki sizin de gönlünüze göre olur her şey.

Önceden konuşmuştuk biz, 30 bin TL'ye laptop önerisi başlığında. Puan istediğiniz gibi gelmezse üzülmeyin ama olur mu? İlk girişte bazı şeyler istendiği gibi olamayabiliyor ama bu sene gitmek istiyorsanız da gidersiniz. Her şey gönlünüzce olsun, hep mutlu olun.

Teşekkür ederim . Sizin de umarım istediğiniz bölüm gelir.

Aaa o siz miydiniz pardon fark etmedim bir an. Çok teşekkür ederim, sizin de mutluluğunuz, yüzünüzdeki gülümseme eksik olmaz

Teşekkür ederim . Sizin de umarım istediğiniz bölüm gelir.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…