20 bin TL bisiklet önerisi

Attığım bisiklet trekking yani hibrit bisiklet olarak geçer bununla hem taşlı yolda hem de düz yolda sürebilirsin ayrıca tekerlekleti de iyidir.
Hocam peki bunlarla ön kaldırılabilir mi merdivenden inilebilir mi bir yerden atlanılabilir mi?

Hocam peki bunlarla ön kaldırılabilir mi merdivenden inilebilir mi bir yerden atlanılabilir mi?

Ön kaldırırsın merdiven veya bir yerden atlamanı tavsiye etmem arkada amartsör yok çünkü. Yanlış bir şey yazmış olmayayım arkada genelde amatsör olmuyor diye biliyorum.

Onlar BMX bisiklet hocam onlar çok pahalı 60.000'den başlıyorlar normal bisikletlerle onları yaparsan kadro kırılır.

Onlar BMX bisiklet hocam onlar çok pahalı 60.000'den başlıyorlar normal bisikletlerle onları yaparsan kadro kırılır.
Hocam bisikletler hakkında bir şeyler biliyorsunuz ama ne biliyorsunuz tam kestiremedim açıkçası. Benim birsürü arkadaşım vardı salcano falan kullanıyorlardı ve böyle hareketler yapıyorlardı. İnternette falan da bmx dışında marka kullananlar da var böyle şeyler için.

BMX marka değil hocam bisiklet türü. Aynı dağ bisikleti yarış bisikleti gibi.

Bunu al hocam o zaman ama 48 kadro olanını al boyuna o uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…