İyi sosyaller,
Hocalarım hazır sistemlerdeki ekran kartları hakkında bir şey sormak istiyorum, ben almışken 2-3 yıl kullanmak istiyorum ona göre bir tercih yapacağım, 4060 düşündüm fakat 8 GB olması beni üzüyor. 3060'lı sistemlere o kadar para verilmez diyorlar bence de verilmez. RX 6700 XT 12 GB sistem var bu kafama uydu, PC hocasının sistemi fakat AMD'dede fazla driver sorunu, yazılımsal hatalar oluyor diyorlar forumlarda. Kafam bayağı karıştı ekran kartı mevzusunda. Hazır sistem alacağım 20k toplam bütçe. Ne almalıyım sizce? Aslında en çok kafama yatan AMD'li pch velar sistem. İncelediğim sistemler:
www.gencergaming.com
www.gamegaraj.com
www.gamegaraj.com
www.tebilon.com
Hocalarım hazır sistemlerdeki ekran kartları hakkında bir şey sormak istiyorum, ben almışken 2-3 yıl kullanmak istiyorum ona göre bir tercih yapacağım, 4060 düşündüm fakat 8 GB olması beni üzüyor. 3060'lı sistemlere o kadar para verilmez diyorlar bence de verilmez. RX 6700 XT 12 GB sistem var bu kafama uydu, PC hocasının sistemi fakat AMD'dede fazla driver sorunu, yazılımsal hatalar oluyor diyorlar forumlarda. Kafam bayağı karıştı ekran kartı mevzusunda. Hazır sistem alacağım 20k toplam bütçe. Ne almalıyım sizce? Aslında en çok kafama yatan AMD'li pch velar sistem. İncelediğim sistemler:

PCH VELAR / RYZEN 5 7500F / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5200 MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!

GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları

AMD 5500 MPK-A520M-A PRO-RTX 4060 VENTUS 2X 12G OC-16GB RAM-500GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5500 MPK-A520M-A PRO-RTX 4060 VENTUS 2X 12G OC-16GB RAM-500GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda