20 bin TL bütçe ile Laptop mu yoksa masaüstü mü alınmalı?

Seraphic_İnf

Hectopat
Daha fazla  
Bütçe: 20 bin TL.

20 bin TL'ye bilgisayar alacağım ama hangi türlü daha ucuza gelir? Fazla anlamadığım için sormaya karar verdim.

Öncelikle aynı özelliklerdeki göre laptop mu daha ucuz masaüstü mü? Bildiğim kadarıyla masaüstü daha ucuz ama ilk defa masaüstü alacağım için monitör ve klavye de almam gerekecek, sizce hangisini almalıyım?

Eğer masaüstü alacaksam toplama sistem mi daha ucuz yoksa hazır sistem mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

20 bin TL'ye bilgisayar alacağım ama hangi türlü daha ucuza gelir? Fazla anlamadığım için sormaya karar verdim.

Öncelikle aynı özelliklerdeki göre laptop mu daha ucuz masaüstü mü? Bildiğim kadarıyla masaüstü daha ucuz ama ilk defa masaüstü alacağım için monitör ve klavye de almam gerekecek, sizce hangisini almalıyım?

Peki sen ne için kullanacaksın o önemli.

Hazır sistem daha ucuzdur masaüstü al çok daha iyi performans alırsın ne için kullanacaksın bir de.

Ne alacağın ne için kullanacağına bağlı. Ama masaüstü almanı öneririm. Hem daha ucuza iyi performans alırsın hem de bence görüntüsü çok güzel. Bir laptop kullanıcısı olarak kullandığım laptopla aynı fiyatta daha iyi performansı masaüstünde alanları görünce moralim bozuluyor. Ama bence ne için kullanıcaksan ona göre al derim.

Hocam tek oyun için kullanıcaksan tabii ki de masaüstü ama hem oyun oynarım hem gezerim üniversite vb. ise performanstan biraz feragat edip laptop almak çok daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı