20 bin TL bütçede R5 5600 - RX 6600 vs R5 5500 - RTX 3050 sistem

İkisi de değil, bu fiyata çok daha iyisi toplanır 2. el / sıfır karışık. Zaten attığın Sahibinden linkindeki kasanın ekran kartı da 2. elmiş.

Peki ne onerirsin? Acikcasi cok oyun oynamayacagim genellikle hikayeli oyunlar falan. Amacin butcemi korumak ve guzel bir performans elde etmek.

Peki ne onerirsin? Acikcasi cok oyun oynamayacagim genellikle hikayeli oyunlar falan. Amacin butcemi korumak ve guzel bir performans elde etmek.
Bu bütçe civarında RX 6700 / 6700 XT tarzı ekran kartlı sistemler bol bol bulunuyor. Hangi ilde oturuyorsun? Toplama sistem olur mu yoksa hazır mı olacak?

İstanbul Çekmeköy'de oturuyorum. Toplu veya hazir fark etmez dedigim gibi butceyi korumak onemli benim icin

İstanbul Çekmeköy'de oturuyorum. Toplu veya hazir fark etmez dedigim gibi butceyi korumak onemli benim icin
Şöyle kabataslak bir biçimde toplama bir sistem önerecek olursam:

İşlemci: Ryzen 5 5600 (3000 TL, 2. el)
Ekran Kartı: RX 6700 XT (8000 TL, 2. el)
RAM: 2x8 16GB DDR4 3000+ MHz (1000 TL, 2. el)
Anakart: AM4 sağlam bir anakart (1500 TL civarı, 2. el)
SSD: Eli yüzü düzgün 1 TB NVMe (2000 TL civarı, 2. el)
PSU: 600W üstü kaliteli bir PSU (1000 TL diyelim, 2. el)
Kasa: ATX ARGB bir kasa (1500 TL diyelim, Zoko'nun modellerine falan bakılabilir)
İşlemci Soğutucu: Geçici olarak stok fan kullanılabilir veya ucuz yollu kule tipi fanlar alınabilir (700 TL civarı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…