K k1ndpeak Femtopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Haziran 2023 #11 UcanMuz dedi: Adam 6900 XT'de sorun yaşadığı için geçmek istiyor zaten NVIDIA'ya. 7900 XT isteyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Her donanımda problem yaşayacağını nereden bildin? Önceki kartı problemlidir.
UcanMuz dedi: Adam 6900 XT'de sorun yaşadığı için geçmek istiyor zaten NVIDIA'ya. 7900 XT isteyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Her donanımda problem yaşayacağını nereden bildin? Önceki kartı problemlidir.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 13 Haziran 2023 #12 k1ndpeak dedi: Her donanımda problem yaşayacağını nereden bildin? Önceki kartı problemlidir. Genişletmek için tıkla... Ben yaşayacak mı dedim? İstemiyor olabilir dedim.
k1ndpeak dedi: Her donanımda problem yaşayacağını nereden bildin? Önceki kartı problemlidir. Genişletmek için tıkla... Ben yaşayacak mı dedim? İstemiyor olabilir dedim.
K k1ndpeak Femtopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Haziran 2023 #13 UcanMuz dedi: Ben yaşayacak mı dedim? İstemiyor olabilir dedim. Genişletmek için tıkla... İstemiyorsa kazığı kendisi yer, problem yok.
UcanMuz dedi: Ben yaşayacak mı dedim? İstemiyor olabilir dedim. Genişletmek için tıkla... İstemiyorsa kazığı kendisi yer, problem yok.
RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #14 UcanMuz dedi: Adam 6900 XT'de sorun yaşadığı için geçmek istiyor zaten NVIDIA'ya. 7900 XT isteyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler belirttiğiniz için.
UcanMuz dedi: Adam 6900 XT'de sorun yaşadığı için geçmek istiyor zaten NVIDIA'ya. 7900 XT isteyeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler belirttiğiniz için.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 13 Haziran 2023 #15 RozanBrahm dedi: Teşekkürler belirttiğiniz için. Genişletmek için tıkla... 4070 alacaksanız üstteki attığım 4070 Ti daha mantıklı olacaktır. Hızlıca almanız daha iyi olur, malum dolar rahat durmuyor çünkü.
RozanBrahm dedi: Teşekkürler belirttiğiniz için. Genişletmek için tıkla... 4070 alacaksanız üstteki attığım 4070 Ti daha mantıklı olacaktır. Hızlıca almanız daha iyi olur, malum dolar rahat durmuyor çünkü.
RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #16 k1ndpeak dedi: Her donanımda problem yaşayacağını nereden bildin? Önceki kartı problemlidir. Genişletmek için tıkla... Sistemi sıfırdan dizmistim ve kart sorunlu çıktı 2 ay bilgisayar kullanamadım 4 ay oyun oynayamadım bir daha riske atmak istemiyorum Nvidia dan devam. Eski bilgisayarımda 1080ti var. Taş gibi çalışıyor hala emektar PC. k1ndpeak dedi: İstemiyorsa kazığı kendisi yer, problem yok. Genişletmek için tıkla... Kazığı AMD ye güvenerek yedim zaten ama teşekkürler. 392309 dedi: GIGABYTE AMD RX6900XT AORUS MASTER 16GB GDDR6 M-16GD Ekran Kartı (GV-R69XTAORUS) GIGABYTE AMD RX6900XT AORUS MASTER 16GB GDDR6 M-16GD Ekran Kartı (GV-R69XTAORUS) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TheNoctus'ta. www.noctusgaming.com PSU'nuz nedir? Genişletmek için tıkla... 4070 aldım ve iade ettim nedeni ise PSU PCI 5.0 desteklememesi. Ekran kartı alırken dikkat edin benim gibi bu hataya düşmeyin. Son düzenleme: 20 Haziran 2023
k1ndpeak dedi: Her donanımda problem yaşayacağını nereden bildin? Önceki kartı problemlidir. Genişletmek için tıkla... Sistemi sıfırdan dizmistim ve kart sorunlu çıktı 2 ay bilgisayar kullanamadım 4 ay oyun oynayamadım bir daha riske atmak istemiyorum Nvidia dan devam. Eski bilgisayarımda 1080ti var. Taş gibi çalışıyor hala emektar PC. k1ndpeak dedi: İstemiyorsa kazığı kendisi yer, problem yok. Genişletmek için tıkla... Kazığı AMD ye güvenerek yedim zaten ama teşekkürler. 392309 dedi: GIGABYTE AMD RX6900XT AORUS MASTER 16GB GDDR6 M-16GD Ekran Kartı (GV-R69XTAORUS) GIGABYTE AMD RX6900XT AORUS MASTER 16GB GDDR6 M-16GD Ekran Kartı (GV-R69XTAORUS) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TheNoctus'ta. www.noctusgaming.com PSU'nuz nedir? Genişletmek için tıkla... 4070 aldım ve iade ettim nedeni ise PSU PCI 5.0 desteklememesi. Ekran kartı alırken dikkat edin benim gibi bu hataya düşmeyin.